17 octubre, 2011

Visita de Josep Ignasi Llorens a la Fira de Sant ErmengolLlorens afirma que el PP és l’única garantia de creació de llocs de treball.


El Cap de llista del PP per Lleida al Congrés, Josep Ignasi Llorens, ha afirmat avui durant la visita que ha realitzat a la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell, que el PP es l’únic partit que pot garantir la creació de llocs de treball, i ha afirmat, que per aconseguir-ho, una de les mesures que posarà en marxa el Partit Popular, serà la bonificació amb 3.000 euros a totes les empreses que generin llocs de feina.

 

En referència a les negociacions de la nova PAC, Llorens ha explicat, que aquest nou document penalitza greument al sector productor agrari, ja que “canvia les ajudes a la producció per ajudes al territori”.

 

El cap de llista del PP per Lleida al Congrés, ha criticat l’actitud  de CIU envers aquest nou document manifestant que la nova PAC s’ha de defensar des del govern de la Generalitat “cosa que no fa CIU, que ha rebaixat els pressupostos d’Agricultura en un 24%”.

 

Josep Ignasi Llorens ha visitat avui la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell acompanyat pel regidor popular a l’ajuntament de la Seu d’Urgell, Pere Millás i pel secretari general del PP i diputat provincial, Salvador Puy.

 

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!