20 marzo, 2012

Satisfacció per la investigació del Segarra-GarriguesLa Presidenta del PP de Lleida i Diputada al Parlament Dolors López s’ha mostrat satisfeta davant l’anunci que el Parlament Europeu investigarà la retallada del Segarra- Garrigues per a la protecció de les aus.

 López ha manifestat que aquesta és una molt bona notícia i d’aquesta manera “es demostra que el tema no està tancat i s’obre una porta a l’esperança per tal que aquest canal sigui per fi viable”.

 La Portaveu d’Agricultura al Parlament, ha titllat de “barbaritat” el fet que d’un total de 70.000 hectàrees es destinin 42.000 hectàrees a zona ZEPA. “S’ha d’imposar el sentit comú, i fer d’una vegada per totes, compatible la protecció de les aus amb l’agricultura”, ha remarcat López

Finalment la Presidenta del PP i Portaveu d’Agricultura al Parlament Dolors López, ha explicat que en diferents Sessions de Control Parlamentàries ha demanat al Conseller d’Agricultura que aposti des de Catalunya perquè el Canal Segarra-Garrigues sigui una realitat “i s’aposti d’una manera decidida per la agricultura”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!