12 julio, 2013

Satisfacció al PP de Lleida per l’anunci de Pedro Morenés de la continuitat de l’Acadèmia de Talarnfoto-38foto-30foto-25foto-19El PP de Lleida ha manifestat la seva satisfacció per l’anunci del ministre de Defensa, Pedro Morenés, de la continuitat de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn. La presidenta del PP de Lleida, Dolors López, ha manifestat que aquesta és una notícia que, no només és positiva per l’economia del Pallars Jussà. També ho ès perquè contribueix a la vertebració de Catalunya amb Espanya.

El diputat al Congrés Josep Ignasi Llorens, també ha manifestat que l’anunci del ministre és una bona notícia, no només per la dinamització econòmica del Pallars Jussà, sinó també per la vertebració de l’Estat. Llorens ha afegit que avui és un dia “en què ens hem de felicitar tots, especialment el PP del Pallars Jussà, el PP de Lleida, el mateix ministre de Defensa, el president del Govern i la vicepresidenta primera del Govern”.

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho, també va assistir a l’acte de lliurament dels despatxos a l’Acadèmia de Suboficials de talarn, i ha aplaudit l’anunci fet avui pel ministre de Defensa sobre la continuitat de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn. Sánchez Camacho ha manifestat que aquesta notícia és la millor que se li podia donar als habitants del Pallars Jussà, ja que l’Acadèmia militar és un motor econòmic i genera un gran dinamisme i volum de negoci en el territori. En aquest sentit, ha dit que la continuitat de l’Acadèmia és fruit del treball de la insistència del PP de Catalunya, de Lleida i el Pallars Jussà.

 La satisfacció per aquest anunci ha estat compartit també pel diputat provincial i secretari general del PP de Lleida, Salvador Puy, la diputada al Parlament, Marisa Xandri, i la presidenta del PP al Pallars Jussà, Ana Cava.

La presidenta del PPC i la cúpula del  PP de Lleida van dinar després de l’acte de lliurament de despatxos a l’Acadèmia de Suboficials de Talarn en un hotel de Tremp amb militants del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà, que han tramés als dirigents del PP la seva satisfacció per l’esforç que han fet tots plegats per la continuitat de l’Acadèmia de Suboficials.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!