1 junio, 2012

S’aprova la proposta del PPC per a construir un segon habitatge dins de les explotacions agràries de reduïda dimensió, defensada per Dolors LópezDolors López, diputada al Parlament i Presidenta del PP de Lleida

El Parlament de Catalunya ha aprovat la proposta de resolució del PPC per a “impulsar les modificacions normatives oportunes per a que en les explotacions agràries de reduïda dimensió es pugui construir un segon habitatge pels familiars de l’explotació que continuïn amb l’activitat”. La diputada del PP per Lleida al Parlament, Dolors López, ha mostrat la seva satisfacció ja que “la normativa urbanística impedeix que la seva evolució”.

López ha explicat que “l’Administració i d’ordenament territorial sotmet el món agrari de manera no justificada als criteris i requeriments de la ciutat, bloquejant-lo i impedint el relleu generacional”. En aquest sentit la diputada popular ha fet palesa la necessitat de respondre a les demandes dels pagesos que reclamen poder construir un segon habitatge per tal de “garantir la permanència dels fills en les finques rurals i la supervivència de l’activitat agrícola”.

Finalment, la Presidenta del PP de Lleida i Diputada al Parlament, Dolors López ha destacat que “aquesta mesura permetria una major vinculació a l’agricultura per part de les noves generacions que han de continuar l’activitat”. “Fins ara, les normatives urbanístiques han comportat l’abandonament de les activitats agràries per part de molts joves. Esperem que amb aquesta nova mesura s’incentivi la incorporació del jovent en aquest sector tan envellit”, ha conclòs.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!