3 febrero, 2012

Sánchez Camacho: “Mariano Rajoy col.laborarà en totes aquelles qüestions que són d’especial interés per a Catalunya”La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho,ha considerat avui “molt important” la reunió que mantindran aquesta tarda el president del Govern, Mariano Rajoy, i el president de la Generalitat, Artur Mas. En aquest sentit, ha subratllat que “Mariano Rajoy col•laborarà en totes aquelles qüestions que són d’especial interès per a Catalunya”. Entre elles, ha citat la situació d’asfixia financera de la Generalitat, el futur de l’aeroport del Prat i les reestructuracions i fusions bancàries.

Per a la presidenta del PPC, “aquesta no és una reunió de tempteig, sinó l’inici d’unes relacions cordials de bilateralitat, basades en la coordinació que tindrà el Govern d’Espanya amb les diferents comunitats autònomes”. En aquesta línia, ha demanat a Artur Mas, i s’ha mostrat convençuda que així serà, que respongui a la disposició del Govern d’Espanya amb una actitud igualment col•laboradora, ja que aquesta reunió ha de ser “l’inici d’un diàleg fluid i permanent basat en el respecte, la lleialtat i la coordinació que ens permeti sortir de la crisi”. “El Govern d’Espanya, i així s’ha pronunciat en moltes ocasions Mariano Rajoy, sap que sense Catalunya, Espanya no sortirà de la crisi”, ha afegit.

Així mateix, Sánchez-Camacho s’ha referit a l’acte que es va celebrar ahir a l’Ateneu i ha assenyalat que “la principal prioritat del país és sortir de la crisi i lluitar contra l’atur. Aquesta ha de ser la prioritat del Govern de Catalunya , és el primer de tot, perquè si no sortim de la crisi no podem tractar de millorar el sistema de finançament”.

Sánchez-Camacho ha fet aquestes declaracions després d’assistir a la presa de possessió del cap de zona de Catalunya de la Guàrdia Civil, el general de brigada Angel Gozalo Martín.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!