27 septiembre, 2011

Salvador Puy respon Pelegrí sobre la situació actual de la pagesia lleidatanaPuy considera que el conseller hauria de estar més amb contacte amb l’agricultor per tenir una visió més real del sector en l’actualitat

Salvador Puy en declaracions

El portaveu del Grup PP a la Diputació Salvador Puy considera que les dades que el conseller Pelegrí anuncia sobre l’ocupació són interessants, i que la franja d’edat, com més baixa sigui, millor pel sector. La desigualtat home/dona no deixa de ser, per desgràcia, un reflex de la desigualtat general en el món del treball.

Dit això, Puy considera que “el que realment és important en aquest moment i que sí que hem de comptabilitzar i deixar-hi esforços, més que en dades d’edat i percentatges d’edat i els increments d’afiliats – que ja veurem com acabarà en el 2011-, és en la salut econòmica i anímica dels nostres pagesos”.

El portaveu recomana Pelegrí que tingui un contacte humà amb l’entorn de la nostra pagesia, per a que pugui copsar les necessitats reals, no estadístiques, del sector agroalimentari de Lleida que està patint unes tensions de tresoreria importantíssimes, degudes a un inexistent control dels productes foranis i a un increment dels costos dels autòctons, a vegades ocasionats per l’especulació dels mercats i les desmesurades exigències d’algunes conselleries. La qualitat dels nostres productes està fora de tot dubte, en el sector frutícola, cerealista, càrnic, lacti…

Puy reflexiona que la pagesia del nostre territori, de Lleida, –pionera històricament en la qualitat en tots els mercats globals- no vol ser discriminada i dependre constantment de subvencions. Segons el portaveu “la conselleria s’ha d’implicar de veritat amb el sector i la seva problemàtica més punyent, promocionant els productes de la nostra terra”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!