27 junio, 2013

Salvador Puy: “És una llàstima que CiU beneeixi la pèrdua de pes de l’IRTA a Lleida”· El diputat del PP manifesta que el grup de CiU no ha volgut negociar, en els tres dies que hi ha hagut de temps, un consens en la moció que demanava el manteniment de tots els serveis de l’IRTA a Lleida

· Creu que és una llàstima que el grup de l’equip de govern “s’hagi quedat sol” rebutjant una moció que defensa totalment els interessos de Lleida

Els diputats provincials Salvador Puy i Jaume Izcara

Els diputats provincials Salvador Puy i Jaume Izcara

El portaveu del grup del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy, creu que és una llàstima que el grup de CiU, que governa la corporació provincial, beneeixi la pèrdua de pes de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) a les comarques de Lleida.

El grup de CiU ha votat en contra d’una moció del PP, que sí ha estat recolzada pels grups del PSC i d’ERC, que demanava a la Diputació que instés a la Conselleria d’Agricultura a deixar sense efecte el trasllat de la línia de Genètica i Millora Animal de l’IRTA fora de les terres de Lleida.

Puy ha manifestat després del ple que el grup de CiU no ha volgut negociar en cap moment, en els tres dies que hi hagut de temps, un consens en la moció que demana el manteniment de tots els serveis que actualment compta l’IRTA de Lleida, “quan li havíem ofert diàleg. Però el que no pot fer després el president de la Diputació és criticar una labor tan democràtica com és dialogar amb la resta de partits, i després acusar-nos que hem negociat a les seves esquenes”.

El diputat popular ha dit que “és una llàstima, i també sorprenent, que el grup de l’equip de govern s’hagi quedat sol rebutjant una moció que defensa totalment els interessos de Lleida. En un ple, el senyor Joan Reñé ha d’actuar, per damunt de tot, com a president d’una institució com és la Diputació de Lleida, i no com a un militant de Convergència”.

La moció del PP ha recollit una proposta del PSC que demana al Govern de la Generalitat que treballi amb les institucions del territori, per a aprofundir en el posicionament competitiu de les Terres de Lleida com a nucli del clúster agroalimentari català, i contribueixi a l’enfortiment de la marca Lleida com a marca de qualitat i de referència.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!