24 enero, 2013

Salvador Puy: “El vot en contra de CiU i ERC en favor de reactivar l’economia és un menyspreu intolerable cap als catalans”· El diputat provincial considera que el rebuig a la moció que demanava al Govern de la Generalitat mesures per facilitar la reactivació econòmica i empresarial, demostra que tant CiU com ERC no estan per la feina i només tenen al cap la independència, “encara que això suposi el suïcidi de les empreses, els treballadors i tota la societat catalana”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEl diputat del Partit Popular a la Diputació de Lleida Salvador Puy ha qualificat de “menyspreu intolerable cap als lleidatans i a tots els catalans” el vot en contra dels grups de CiU i ERC a la moció del Partit Popular presentada avui al ple de la Diputació, que demanava al Govern de la Generalitat mesures per facilitar la reactivació econòmica i empresarial a Catalunya”.

Puy ha manifestat que el Partit Popular havia presentat aquesta moció “perquè creu realment amb la política de prioritats i amb les necessitats i preocupacions reals dels catalans”, però ha afegit que “tant CiU com ERC han demostrat avui que no estan per la feina i no donen importància a la necessitat de reactivar l’economia de Catalunya. L’únic que tenen al cap a la independència de Catalunya i no es mouran d’aquí, encara que això hagi de suposar el suïcidi de les empreses, els treballadors i de la societat catalana en general” .

El diputat provincial ha assenyalat al ple d’avui que tant Catalunya, com la resta d’Espanya i d’Europa, està immersa en una greu crisi econòmica i financera, i ha recordat que, segons les darreres dades, 840.400 catalans estan a l’atur, dels quals uns 30.000 són lleidatans, “i la seva prioritat és fer tot el possible per arribar a final de mes, i no pas pensar amb la independència”.

Per a Salvador Puy, és més necessari i prioritari que mai adoptar una nova política industrial basada en la recerca i la innovació, i que la competitivitat sigui el motor de la nostra indústria per situar-la a Europa i a tot el món.

“Ara no és una prioritat  posar en marxa projectes polítics deslleials amb Espanya i amb els catalans. No és el moment d’inventar vies d’escapament cap a una suposada independència, quan el que es necessita és treballar tots plegats per guanyar la batalla a la crisi i el benestar dels catalans”, ha assenyalat


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!