26 febrero, 2014

Salvador Puy demana a la Generalitat mesures per evitar esllavissades a la carretera C-13· El grup popular dóna ple suport a la petició del Consell Comarcal del Pallars Sobirà de millorar el tram entre Rialp i Llavorsí, i alerta de la necessitat de prendre mesures davant la immediata època de desgel

El grup del Partit Popular de la Diputació ha presentat una moció per al ple d’aquest divendres, demanant a la Generalitat que adopti les mesures necessàries per resoldre, definitivament, el problema de despreniments a la carretera C-13, en el tram comprés entre Llavorsí i Rialp.

El portaveu del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy

El portaveu del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy

El portaveu del PP en la corporació provincial, Salvador Puy, manifesta que el seu grup dóna total suport a la petició del Consell Comarcal del Pallars Sobirà per millorar la carretera, i ha demanat al Govern que es prenguin actuacions urgents, tenint en compte que amb el desgel es poden produir més esllavissades. En tot cas, considera que s’han de prendre mesures que solucionin aquest problema de forma definitiva.

Puy recorda que els despreniments de roques en aquestes darreres setmanes han provocat diversos tancaments de la carretera, i fins i tot algun vehicle ha resultat accidentat.

 

El diputat provincial també recorda al Govern de la Diputació que són vàries les carreteres dependents de la corporació que conflueixen en aquest tram de carretera, el que fa que quedi totalment legitimada la petició de la Diputació a prendre mesures en aquest tram de la C-13.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!