22 noviembre, 2013

Salvador Puy adverteix que, ara i sempre, el PP s’oposarà a qualsevol cànon de l’aigua en les granges· El diputat provincial Salvador Puy demana al president de la Diputació que no baixi la guàrdia, i s’oposi al cànon en el cas que el Govern de la Generalitat torni a plantejar l’any que ve aquesta imposició als ramaders per l’any 2015

El portaveu del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy

El portaveu del PP a la Diputació de Lleida, Salvador Puy

El portaveu del grup del Partit Popular de la Diputació de Lleida, Salvador Puy, ha demanat al president de la corporació provincial, Joan Reñé, que es comprometi a manifestar la seva oposició al cànon de l’aigua sobre les granges, en el cas que el Govern de la Generalitat torni a plantejar l’any 2014 imposar aquest cànon als ramaders a partir de 2015.

Salvador Puy ha advertit que “ara i sempre, el Partit Popular s’oposarà a qualsevol cànon de l’aigua sobre el consum en les granges”, i ha demanat al president de la Diputació el seu compromís a manifestar la seva oposició en el cas que el Govern de la Generalitat torni a plantejar una imposició als ramaders “que resulti injusta i costosa”. En aquest sentit, li ha demanat que “estigui al costat dels ramaders, donant-los en tot moment suport en les seves peticions, com fa el Partit Popular”.

El grup del Partit Popular havia presentat inicialment una moció al ple de la Diputació, que demanava manifestar el total rebuig de la corporació provincial al nou cànon de consum de l’aigua en les granges. Posteriorment, tots els grups polítics de la Diputació van acordar donar suport al manifest conjunt signat pel sector ramader, en contra del nou cànon de l’aigua, signat aquesta setmana.

Un cop el Govern de la Generalitat ha donat marxa enrere a l’aplicació del cànon de l’aigua en les granges durant el proper any 2014, tots els grups de la Diputació han acordat ajornar un pronunciament institucional sobre el cànon de l’aigua.

En tot cas, Salvador Puy ha assenyalat que l’acord al que s’ha arribat amb el sector ramader “és un acord de mínims, però no soluciona el problema, i el que cal és un compromís del Govern de no aplicar cap nova taxa o imposició als ramaders, ni ara, ni mai, i amb això la Diputació de Lleida no ha de baixar la guàrdia en cap moment”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!