13 febrero, 2013

Ricardo León substituirà a Mariano Biela com a regidor a l’Ajuntament d’Albatàrrec· El Partit Popular es pregunta si la dimissió de l’alcalde Baltasar Biosca anunciada a l’últim ple, té a veure amb les denúncies i reclamacions presentades pel grup del PP a l’Ajuntament

· El relleu de regidors forma part dels acords presos a l’inici de la legislatura

Ricardo León rellevarà a Mariano Biela com a regidor de l’Ajuntament d’Albatàrrec a partir del pròxim ple de la corporació. El relleu forma part dels acords interns que es van prendre a inici de legislatura, i que contemplaven que Biela cediria el seu lloc de regidor cap a meitat de mandat per motius laborals.

D’aquesta manera, Ricardo León, que ocupava el lloc número tres de la llista de les municipals celebrades l’any 2011, serà el nou regidor del Partit Popular a l’Ajuntament d’Albatàrrec a partir del pròxim ple, i després que el qui anava de número dos en la candidatura, Salvador Llauradó, hagi renunciat a ser regidor, també per motius laborals.

En aquests dos darrers anys no només s’ha qüestionat l’actuació de l’equip de govern, que ha adoptat una actitud fosca i dictatorial, sinó que també s’han fet propostes i gestions per millorar el municipi. Entre d’altres, s’ha demanat una disminució del cost del subministrament elèctric, més control en el menjador escolar, més aportacions per la llar d’infants, i s’ha propiciat que s’unifiquessin les tarifes de gas que comporta una considerable disminució en la factura.

En el ple de l’ajuntament de la passada setmana Mariano Biela, abans de presentar formalment la seva dimissió, va poder demostrar les incorreccions de l’equip de govern, que no va saber explicar el motiu pel qual el pressupost de la companyia elèctrica municipal havia estat, durant 4 anys consecutius, de 333.000 euros i per aquest 2013 havia passat, sense cap explicació aparent a 1.142.000 euros, així com tampoc va poder explicar l’equip de govern com es podia pagar la nova tasca d’una regidora si no s’incrementava la consignació de la partida corresponent.

Dimissió de l’alcalde d’Albatàrrec

El PP d’Albatàrrec es pregunta si tota aquesta intensa feina que ha portat a terme el seu grup municipal a l’Ajuntament, amb tot un ventall de denúncies i reclamacions, ha propiciat que el mateix alcalde, Baltasar Biosca, anunciés, en el decurs de l’últim ple, que properament faria efectiva la seva dimissió.

En tot cas, el nou regidor Ricardo León continuarà amb les tasques engegades pel seu antecessor, especialment en procurar una transparència en els comptes de la companyia elèctrica municipal i en procurar que els seus beneficis serveixin per reduir les factures de la llum.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!