28 febrero, 2013

Relleu a l’Associació Popular de la Gent GranPilar Marín va rebre un emotiu homenatge

Pilar Marín va rebre un emotiu homenatge

Sebastià Altisent és el nou president de l’Associació Popular Gent Gran, en substitució de Pilar Marín, que ha estat 12 anys en el càrrec. L’associació, que compta amb un  centenar de membres, tindrà a Jesús Maza com a vicepresident; Júlia Roma, com a secretària; Rosa Mari Martínez, de tresorera, i Paquita Roca, Pau Pintó, Ana Anguiano i Manuel Cosculluela de vocals.

El nou president Sebastià Altisent s’ha marcat com a objectius incrementar el número de socis, obrir-se als més joves i atendre i intentar solucionar les problemàtiques que pateix la gent gran, a més d’oferir noves activitats, com cursos de ioga, taitxí i informàtica, i continuar realitzant excursions i celebrant les típiques festes com la turronada de Nadal, la castanyada i els dinars d’inici i clausura de temporada.

Per la seva part, la presidenta sortint, Pilar Marín, ha agraït tot el suport que ha rebut en aquests 12 anys que ha estat en el càrrec, i ha destacat els viatges que ha organitzat l’associació en tot aquest temps, que han permès visitar els Parlaments de Brussel·les, d’Aragó i de Catalunya. Marín va rebre un emotiu dels membres de l’associació i de la direcció del Partit Popular de Lleida.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!