5 diciembre, 2012

Recollida solidària d’aliments organitzada pel Partit Popular de Lleida· La campanya va començar el divendres 7 de desembre i durarà fins el dia 21 d’aquest mes. Totes les persones que hi vulguin col·laborar poden portar els aliments a la seu del PP de Lleida

· La junta directiva del Partit Popular de Lleida valora molt positivament els resultats de les passades eleccions autonòmiques, i destaca el segon lloc obtingut a Lleida capital

La Junta Directiva va acordar la recollida solidària d'alimentsEl Partit Popular de Lleida ha organitzat una recollida solidària d’aliments, coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal. La junta directiva del PP de Lleida va acordar la celebració d’aquesta recollida solidària, que va començar el passat dia 7 de desembre i es prolongarà fins el pròxim divendres 21 de desembre. Tots els aliments que es recolliran seran lliurats a Càritas.

Totes les persones que estiguin interessades en participar en aquesta recollida solidària poden dipositar els aliments a la mateixa seu del Partit Popular de Lleida, ubicada a la plaça Sant Joan 18, 3er-A.

En un altre ordre de coses, la junta directiva, que va estar presidida per la diputada al Parlament i presidenta provincial,Dolors López, va valorar molt positivament els resultats obtinguts a les passades eleccions autonòmiques celebrades el 25 de novembre. En la reunió es va destacar el fet que el PP hagi estat la segona força més votada a Lleida ciutat, per davant del PSC, que presentava com a cap de llista al mateix alcalde de Lleida.

També es va ressaltar el fet que el PP hagi augmentat en vots i en percentatge a totes les comarques de Lleida, i que ala Vald’Aran sigui la segona força més votada, posició que quasi es va aconseguir a la comarca del Segrià.

Davant aquests bons resultats, la presidenta provincialDolors Lópezva esperonar a tots els assistents a la reunió de la junta directiva a començar a treballar des de ja mateix per obtenir el màxim de candidatures a les eleccions municipals de l’any 2015, amb la finalitat d’obtenir la màxima presència del PP a les comarques de Lleida.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!