16 noviembre, 2011

Passeig electoral per l’eix comercial de LleidaLa candidata numero dos del PP al Congrés, Inma Manso, ha proposat avui un pla integral de suport a la conciliació de la vida laboral i familiar d’homes i dones amb l’objectiu d’eliminar els obstacles que limitin aquesta conciliació.

Durant un passeig electoral per l’Eix Comercial de Lleida, Manso ha anunciat la incorporació d’incentius fiscals per a aquelles empreses que creïn escoles bressol en els centres de treball, així com la flexibilització d’horaris a la feina i als centres escolars.

La candidata popular ha explicat també que “lluitarem de forma efectiva contra la violència de gènere, millorant la normativa existent, adaptant-la a la situació actual i reforçant els mecanismes de protecció”.

Finalment, Inma Manso, en referència a les declaracions de Duran Lleida en les que demanava el vot per CIU “per frenar el tsunami del PP”, ha replicat dient que “el PP es un tsunami blau d’esperança i solucions als greus problemes que afecten als ciutadans de Lleida, Catalunya i Espanya”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!