17 febrero, 2012

Marisa Xandri reclama al Govern un Pla de suport per la maternitatLa diputada del Partit Popular per Lleida al Parlament, Marisa Xandri, ha reclamat en la interpel·lació al conseller de Benestar i Família, Josep Lluís Cleries, un Pla de suport a la Maternitat. Per a Xandri “és important no només afavorir la natalitat sinó a ajudar les dones que volen ser mares”. És necessari que cap dona sigui objecte de prejudici o discriminació social i laboral per motiu d’embaràs o maternitat”, ha afegit.

La diputada popular ha explicat que “en la majoria de casos, les dones han assumit més sacrificis i esforços, amb dificultats per conciliar la vida laboral i personal, en gran part per culpa dels horaris laborals habituals al nostre país, res a veure amb els horaris laborals europeus”. En aquest sentit, Marisa Xandri ha fet palès “la importància de facilitar la vida a les famílies per a que passin més temps junts. Per això, s’ha de desenvolupar la creació de serveis d’atenció a infants en els llocs de treball”.

D’altra banda, la diputada del PP per Lleida, Marisa Xandri, ha destacat també que “és primordial, en aquests moments de crisi, la creació de plans especials adreçats a l’orientació, prevenció suport, informació i seguiment de les famílies amb dificultats socials o risc d’exclusió”. Així com, “desplegar la proposició de llei presentada fa quasi un any pel PPC en suport a les famílies nombroses, recuperar de cara al 2013 les prestacions pels fills de 0-3 anys”, ha manifestat Xandri.

 En la interpel·lació al Govern, la diputada popular per Lleida, ha afirmat que “un altre dels col·lectius més afectats en temps de crisi són les famílies monoparentals i les persones amb dependents al seu càrrec”. “Són col·lectius als qui el Govern ha de donar resposta”, ha reclamat Xandri.

Finalment, la diputada del PP per Lleida al Parlament s’ha referit també als “membres d’edat més avançada han vist repercutits els seus estalvis per signar en bancs i caixes ‘participacions preferents’”. “El Govern no pot quedar al marge perquè se senten estafats quan han vist que no podien treure els diners fàcilment, quan els hi havia assegurat el contrari”,  ha conclòs la diputada Xandri.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!