24 agosto, 2015

Marisa Xandri: “El Partit Popular de Lleida presenta una llista renovada i que aspira al màxim”CANDIDATURA PP LLEIDA AUTONÒMIQUES 2015La candidata del PP de Lleida a les eleccions al Parlament del 27 de setembre, Marisa Xandri, ha manifestat avui que el Partit Popular de Lleida “presenta una llista renovada, que aspira al màxim, i que representa a tota la província”.

Xandri encapçala una candidatura que té com a número dos al regidor de l’Ajuntament de Mollerussa, Joan Simeón, i que tanca la presidenta provincial del PP de Lleida i diputada al Parlament en les dos darreres legislatures, Dolors López.

Marisa Xandri, que ha manifestat que el Partit Popular presenta “un equip disposat a afrontar tots els reptes de futur que tingui per endavant”, ha presentat la candidatura davant la junta electoral, acompanyada per altres membres de la llista.

La cap de llista ha afirmat que la candidatura de Junts pel Sí, “que s’escuda en la pluralitat com a raó de ser de la seva llista, s’ha creat per amagar a Artur Mas i la seva “nefasta gestió en el Govern”.

Així mateix, Xandri ha retret les paraules del cap de llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, de reconèixer obertament que dins la seva candidatura es discrepa en els temes fonamentals. “Si és així, com pensen governar amb tanta discrepància interna a partir del 28 de setembre?”, s’ha preguntat Xandri, que ha replicat que en la candidatura del PP de Lleida, en canvi, “remem tots en la mateixa direcció, on el nostre model social, econòmic i identitari és el mateix per a tothom. Perquè el que vol la candidatura que jo represento és posar seny i deixar de banda la rauxa d’una vegada per totes, que l’únic que ha servit ha estat per fer embogir als nostres governants”.

 

CURRÍCULUM DE MARISA XANDRI

Vic, 9 de desembre de 1973. Llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat de Navarra. Diplomada en Filosofia per la Universitat de Navarra. Ha treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació.

Coordinadora de campanya de les eleccions europees de 2009. Vicesecretària d’Organització del PP de Lleida, des de desembre de 2008. Membre de la Junta Directiva del Partit Popular de Catalunya.

Diputada en la IX i X legislatura al Parlament de Catalunya. Ha estat vicepresidenta de la Comissió d’Agricultura, membre de la Comissió de Benestar i portaveu de la Comissió de Control de la CCMA.

 

 

CANDIDATURA DEL PP DE LLEIDA

 

 

 1. MARISA XANDRI

 

 1. JOAN SIMEON

 

 1. QUIM ALEXANDRE

 

 1. NÚRIA LLOVET

 

 1. IRENE PARDO

 

 1. ANTONI SOBREVALS

 

 1. ANA CAVA

 

 1. JOSEP MARIA SERVETO

 

 1. ANNA COLOM

 

 1. FIDEL PASCUAL

 

 1. DAVID CERESUELA

 

 1. PAU PINTÓ

 

 1. ISAAC SÁNCHEZ

 

 1. GEMMA BATALLA

 

 1. DOLORS LÓPEZ

 

 

SUPLENTS

 

 1. JOSÉ LUIS REBOIRO

 

 1. CARLOS NICOLÁS

 

 1. OLGA MALAS

 

 1. MONTSE MUIXÍ

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!