17 octubre, 2011

Marisa Xandri considera “electoralismo puro” la reunión convocada ayer por el conseller PelegríLa Diputada al Parlament recorda que les negociacions amb Brussel.les són d’àmbit estatal i no autonòmic.

Després d’assistir a la reunió convocada pel conseller Pelegrí per analitzar la reforma de la PAC, Marisa Xandri, diputada al Parlament de Catalunya pel Partit Popular, considera que el gest del conseller és d’electoralisme pur i ganes de “buscar la foto del consens”.

 

Xandri veu inacceptables les condicions de la reforma de la PAC per la retallada de les subvencions i pel que representarà de disminució de la productivitat. Més enllà d’aquestes valoracions, Xandri ha recordat que “aquesta convocatòria del conseller, un matí de diumenge, és un gest inútil perquè tots sabem que les negociacions de la PAC s’han de dur a terme des del Govern estatal i que Catalunya no té cap competència en aquestes qüestions. Per cert, l’Estat, fins ara, ha portat les negociacions d’una manera nefasta”.

 

La diputada creu que la Conselleria que dirigeix Pelegrí no està en posició de convocar reunions de cara a l’aparador, quan “el seu Departament ha vist reduït el pressupost del 2011 en un 24% i no ha atorgat, en el seu exercici, cap ajuda als Plans de Desenvolupament Rural (PDR)”.

 

Xandri ha recordat que Pelegrí ha demanat una compareixença al Parlament pel dia 27 d’octubre, per la qual cosa, considera més innecessària la reunió d’aquest diumenge, i creu que el caire electoralista és el seu principal propòsit, qualificant l’acte d’ahir de “pantomima”.

 

Xandri creu que les reunions sobre la PAC mereixen un tracte més seriós, i assenyala que Tremosa, eurodiputat a Brussel.les i company de Pelegrí a CiU, posava en dubte ja no la reforma de la PAC sinó “la PAC en ella mateixa”.Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!