31 agosto, 2015

Marisa Xandri: “Cervera i la Segarra han de recuperar el dinamisme industrial que va perdre durant l’època del Tripartit, i que CiU ha perpetuat”MARISA XANDRI-ST RAMON- AMB RAMON RIBERA I PERE RIUSLa candidata del PP de Lleida a les eleccions al Parlament, Marisa Xandri, ha manifestat avui que Cervera i la Segarra “han de recuperar el dinamisme industrial que va perdre durant l’època del desastrós govern del Tripartit a la Generalitat, i que el no menys desastrós govern de Convergència i Unió ha perpetuat”.

En aquest sentit, Xandri ha anunciat que si el PP té responsabilitats de Govern després de les eleccions del 27-S “recuperarà el projecte de la Illa Càrnia que el Govern d’Artur Mas va aturar l’any 2011”.

Xandri, que avui ha visitat el municipi segarrenc de Sant Ramon, acompanyada del regidor del PP, Ramon Ribera, ha recordat que empreses tan potents com Lear van tancar portes l’any 2006, i l’Agudana l’any 2010. “El govern Tripartit no va ser capaç d’evitar aquests tancaments, i l’atur es va disparar a tota la comarca per culpa de la destrucció de centenars de llocs de treball”.

Així mateix, la cap de llista del PP de Lleida ha recordat també que a l’any 2011, el Govern d’Artur Mas, “que ja només estava centrat en buscar la fórmula de com separar Catalunya de la resta d’Espanya, va decidir aturar la Illa Càrnia de Cervera, el macroescorxador que havia de donar cobertura a tota la producció de porcí de les comarques de Lleida”.

Marisa Xandri va recordar que la Diputació de Lleida va aprovar al maig de 2013 una moció del PP que instava la Generalitat a rescatar el projecte de la Illa Càrnia, “que permetria crear centenars de llocs de treball. Però com ja hem vist en tota aquesta legislatura, el Govern d’Artur Mas no ha fet cas de cap de les propostes que se li han fet, i sobretot si han vingut de les comarques de Lleida”, ha destacat”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!