27 agosto, 2015

Marisa Xandri: “Agraïm el lapsus de sinceritat del president de l’ANC quan afirma que una Catalunya separada d’Espanya quedaria fora de la Unió Europea”MARISA XANDRI-CAMP D'ESPORTS-2La candidata del PP de Lleida a les eleccions al Parlament, Marisa Xandri, ha agraït avui el “lapsus de sinceritat” del president de l’ANC, quan va afirmar ahir que una Catalunya separada d’Espanya quedaria fora de la Unió Europea, “encara que després l’obliguessin a rectificar”.

Xandri ha recordat que el Partit Popular fa temps que adverteix que una Catalunya separada d’Espanya quedaria fora de la Unió Europea, el que faria que els pagesos es quedessin sense les ajudes de la PAC, que representen el 30 per cent de la renda agrària.

La cap de llista del PP de Lleida, que avui ha visitat el mercat del Camp d’Esports, ha manifestat també que per derrotar l’independentisme “cal una alta participació en les eleccions que se celebraran d’aquí justament un mes”, i ha fet una crida als electors que no puguin anar a votar el mateix 27-S a emetre el vot per correu abans del 17 de setembre.

En aquest sentit, Xandri ha recordat que la data de les eleccions, el diumenge 27 de setembre, es troba enmig d’un llarg pont festiu en alguns municipis, i ha posat l’exemple de Lleida ciutat, on el dimarts 29 de setembre se celebra la festivitat de Sant Miquel, i el dilluns 28 és festa a les escoles. “Això pot fer que molta gent marxi en cap de setmana i no pugui anar a votar. Per això cal fer una crida que poden emetre el vot per correu abans del 17 de setembre”, ha recalcat.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!