16 diciembre, 2015

“L’únic programa de la resta és fer fora Rajoy. I en aquest cas, una suma de tres és igual a zero”161215actollotja4161215actollotjaEl cap de llista al Congrés del Partit Popular per Lleida José Ignacio Llorens i la ministra d’Agricultura Isabel García Tejerina han protagonitzat aquesta tarda, a la Llotja i davant prop de 350 persones l’acte central de la campanya electoral a la província tot demanant el vot pel partit popular proper diumenge i posant-lo en valor com “l’única garantia que existeix de continuar pel camí de la recuperació econòmica i no tornar a la situació de 2011”. Així ho ha indicat José Ignacio Llorens. Per Llorens, l’escó és a prop “tot i les enquestes” perquè els lleidatans, ha dit, “no m’han fallat mai perquè jo mai els he fallat” i “saben perfectament” que el Partit Popular “és el partit que veritablement es preocupa pel futur de la nostra terra”. Llorens s’ha definit a sí mateix com “un català atípic”: “Sóc de Lleida, soc de l’Athletic de Bilbao i mai no he estat nacionalista, però allò que importa veritablement ho tinc claríssim: per mi, Catalunya és Lleida”.

 

Llorens s’ha referit també al que considera “nul interès” dels seus adversaris polítics  pel que és el veritable “motor econòmic” de Lleida: “Abans de venir aquí he estat a un debat sobre agricultura a l’ETSEA i, com ha passat durant tota la campanya quan es tracta de debats agraris, els altres partits han enviat gent de segona fila la qual no coneixia el sector. Això és impresentable. I més a Lleida. Per això us demano el vot pel Partit Popular el proper diumenge. L’únic programa de veritat és el nostre i arriba amb l’aval de la feina que hem fet: el túnel de Vielha, el Segarra-Garrigues i l’estació de l’AVE al centre de Lleida són obres que porten el segell del Partit Popular. Ara desdoblarem la N-240, completarem l’autovia a Vielha i farem el que faci falta per millorar encara més una situació que demostra que ens en sortim. Aquí Lleida la pensió tipus s’ha apujat 97 euros en 4 anys i l’atur juvenil ha baixat un 25% en els darrers dos”, ha dit.

 

Isabel García Tejerina ha reivindicat el valor de José Ignacio Llorens com a diputat amb experiència i bon coneixedor del sector que mou l’economia lleidatana: “José Ignacio és un gran diputat que truca constantment a la meva porta. N’hi ha dos tipus de partits: aquells que es preocupen per l’agricultura i aquells que només en parlen cada quatre anys i perquè cal ficar alguna cosa al programa. Jo penso com José Ignacio i us demano que voteu diumenge pel Partit Popular”. Lleida, considera José Ignacio Llorens, “no en necessita de desconnexions, el que li cal és seguir connectada amb Espanya i Europa i això significa disposar d’un diputat al partit que governarà Espanya: el Partit Popular. Els altres només tenen com a programa fer fora Rajoy i en aquest cas, una suma de tres és igual a zero”. Durant l’acte, els regants de Bolós i Fenollet han desplegat una pancarta per reconèixer la tasca del govern de Mariano Rajoy, que ha desencallat aquest nou reg de prop de 700 hectàrees a la localitat d’Almenar161215actollotja2 (1) 161215actollotja 161215actollotja4


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!