22 enero, 2012

López: “És important fer força davant Europa per aconseguir les millors condicions per a la PAC”La presidenta del PP de Lleida i Diputada al Parlament, Dolors López, ha manifestat aquest diumenge que “hem detectat la preocupació del sector oleícola, donat que aquest any, i degut a la sequera hi ha hagut menys producció”.
López ha explicat que “és molt important revisar el preu de desencadenament de l’ajuda l’emmagatzematge  de l’oli, ja que el preu de sortida és molt baix i quan es pot retirar ja no és rendible”.
La diputada popular ha manifestat que a partir d’ara s’ha de negociar la reforma de la PAC i “es molt important que hi hagi un consens per fer força davant Europa per tal de negociar les millors condicions per al nostre sector”.
La presidenta del PP i Diputada al Parlament Dolors López ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha realitzat a la XV Fira de l’Oli i 49ena Fira de les Garrigues de les Borges Blanques, i on ha estat acompanyada de la Diputada Marisa Xandri, la portaveu del PP a la Paeria, Inma Manso,i el portaveu del Consell Comarcal del Segrià, Jaume Izcara.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!