18 diciembre, 2015

Llorens: “Vull tornar a ser la veu de Lleida al Congrés perquè per mi Catalunya és Lleida”IMG_1417“Vull tornar a ser la veu de Lleida al Congrés perquè per mi Catalunya és Lleida i estic segur que ho aconseguiré. Els lleidatans mai no m’han fallat i aixó ha estat perquè jo no els he fallat mai. Les grans infraestructures que s’han fet a Lleida porten el segell del Partit Popular i aquest és l’aval amb el qual em presento per continuar treballant per Lleida i totes les seves comarques al Congrés dels Diputats”. Així parla José Ignacio Llorens avui, el darrer dia d’una intensa campanya durant la qual el candidat popular ha recorregut prop de 4.000 quilómetres per tota la província amb un objectiu: tornar a ser el diputat de tots els lleidatans. “Em sento, i ho dit moltes vegades durant aquesta campanya, com a un diputat de districte anglès. És així com jo entenc la política: com a vocació de servei. Si els lleidatans em fan confiança, aquesta serà la vuitena legislatura en la qual podré donar veu tots els lleidatans al Congrés dels Diputats i ho faré mab la mateixa dedicació que sempre. Lleida no ha de desconnectar d’enlloc i, per aixó, cal que en disposi d’un diputat al grup parlamentari del partit que tornar¡à a governar Espanya”, ha indicat avui Llorens.

 

El candidat popular ha participat aquest matí al debat de caps de llista que emetrà aquesta nit Lleida Televisió i per la tarda participarà en el que serà el darrer acte de campanya del Partit Popular a Lleida enguany: un berenar amb militants i simpatitzants al barri de Magraners: “Ho hem fet així d’altres vegades també. Per nosaltres, Magraners és un barri especial i no n’hi ha millor lloc que aquest per finalitzar la campanya. Parlarem, comentarem el que han estat aquestes dos setmanes, recolliré suggerències, intentaré donar respostes a les preguntes de la gent i trobar solucions pels seus problemes. Faré, de fet, el mateix que he fet en cadascun dels passejos electorals, trobades, mítings, reunions o visites que he realitzat durant aquests quinze dies i durant la resta del mandat: escoltar, atendre i donar respostes i solucions. També, ho he de dir, podrem veure plegats el debat d’aquesta nit i des d’aquí vull convidar tots els lleidants a que no s’el perdin: és una oportunitat excel·lent de comparar discursos i plantejaments i triar en conseqüència aquest diumenge. Per mi, si fos possible, voldria que tots els qui hem participat avui al debat arribessim al Congrés, perquè així Lleida tindria més força, però la realitat és que només quatre lleidatans podran seure al Congrés. Jo vull ser un d’ells”, ha dit.

 

Per Llorens, les eleccions que se celebren el proper dia 20 són fonamentals per futur de Lleida i Espanya i l’únic vot útil és el que permeti Mariano Rajoy continuar com a president: “Ahir dijous a Barcelona vaig estar amb Mariano i el vec fort i amb ganes de tirar endavant pel camí de recuperació económica en el qual hem aconseguit posar Espanya després de molta feina compartida i molts esforços de tots els espanyols. No podem desperdiciar tot aixó i tornar a una situació com la de 2011 i és aquí cap on ens abocarien determinades opcions polítiques. El vot que li cal a Espanya i a Lleida és el vot pel Partit Popular, perquè implica una garantia. Una garantia d’estabilitat, prosperitat i futur que ningú més pot donar. Aquí Lleida, totes les grans infraestructures que s’han fet (Túnel de Vielha, Segarra-Garrigues, estació de l’AVE al bell mig de la capital o Autovia Lleida-Osca, entre d’altres) porten el segell del Partit Popular. Porten el mateix segell que portaran la nova autovia Lleida-Val d’Aran o el desdoblament de la N-240, que són obres amb pressupostos ja consignats i amb les quals no sabem que ocurrirà si governen uns altres”, ha dit Llorens.

 

El cap de llista Popular al Congrés per Lleida ha demanat el vot de tothom i, especialment, el de les persones vinculades al sector agrari: “Ho remarco, però és que aquí a Lleida tothom tenim a veure amb aquest sector, que és el motor de la nostra economia. M’ha causat cert veritable estupor comprovar el desconeixement que la majoria dels altres partits mostren en matèria agrària. Ho he vist als debats sectorials i ho he tornat a veure avui al debat de Lleida Televisió. No es pot pretendre ser diputat per Lleida sense saber que significa el sector agrari per Lleida. De fet, penso que des de molts partits es desprecia el valor de l’agricultura. Un dia uns diuen que no eliminaran la tributació per móduls; d’altre, que el Segarra-Garrigues és un desastre i al següent confonen la PAC amb la PAH. O envien a un debat agrari al primer que hi passava per allà. Això no es seriós. Nosaltres, la gent del Partit Popular, som seriosos i sabem què ens hi juguem els lleidatans el proper diumenge. No fan falta experiments, no fan falta provatures. Cal feina, cal serietat i cal solvència. Cal, de nou, el Partit Popular. Per mí, Catalunya és Lleida”.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!