6 diciembre, 2015

Llorens: “Sense llei no n’hi ha de Democràcia” 

 

 

 

 

 

061215Llorens Constitució

061215Llorensmercat torrefarrera

 


061215Llorens Horta a Taula

La Constitució obliga tothom perquè sense Llei no n’hi pot haver de Democràcia i, per això, “tots els qui som qui som gràcies a la Llei” han d’estar “els primers” en defensar l’ordenament jurídic vigent i, especialment, “la Constitució, que és la norma suprema”. Així ho considera José Ignacio Llorens, candidat al Congrés del Partit Popular per Lleida i així ho ha indicat avui, precisament, a la Plaça de la Constitució, on el Partit Popular ha volgut commemorar avui el 37 aniversari de la Carta Magna. Abans, Llorens i el seu equip han visitat la carpa instal·lada també amb motiu del Dia de la Constitució per Societat Civil Catalana a la Plaça Sant Francesc. L’elecció de la Plaça de la Constitució no ha estat casual: “La Constitució Espanyola és la gran obra de tots, el producte d’un esforç fet per moltes persones durant la Transició i és la garantia de la prosperitat i la llibertat a Espanya. Si avui hem triat aquesta plaça per homenatjar-la de manera senzilla ha estat per dos motius: el primer és el nom d’aquest indret i el segon, la lamentable acció que aquest partit antisistema que és la CUP va realitzar fa ben pocs dies aquí. Al Partit Popular n’estem orgullosos de tenir a Lleida una Plaça de la Constitució i no volem que ningú vingui ara a fer malbé el patrimoni de tots”.

Llorens considera fora de lloc que qualsevol formació política realitzi accions de vandalisme consistents en arrencar o deteriorar plaques de carrers: “La Constitució és una gran obra de Democràcia, però els senyors de la CUP, que son qui dicten les ordres a allò que encara resta del que va ser Convergència, han tornat a malmetre la placa que identifica aquest espai com a Plaça de la Constitució. Que facin el que vulguin, però ningú em farà callar: La Constitució és de tots i tots l’hem de respectar perquè sense ella no serien el que som. La Llei ens obliga a tots i s’ha de dir d’una vegada: l’anomenada resolució de desconnexió del Parlament de Catalunya no és res més que un altre capítol de la gran estafa que és això que els qui volen trencar amb tot per dur-nos qui sap on en diuen procés. Ens volen portar cap una república bananera, però els homes i dones del Partit Popular no ho permetrem i per fer-ho emprarem la Llei tal com s’està demostrant”.

El cap de llista al Congrés per Lleida José Ignacio Llorens ha fet campanya avui també al mercat de Torrefarrera i a la Plaça Sant Joan, on ha pogut visitar el mercat De l’Horta a Taula, que se celebra tots els primers diumenges de mes. “És una gran iniciativa per posar en valor els productes de proximitat. Reivindicar allò que produeix la terra és fonamental. El camp és feina, és riquesa i és desenvolupament”. Llorens també ha reservat una estona per gaudir de la primera part del partit d’OK-Liga del Llista Blava. “Jo he estat jugador i sempre que puc m’escapo a veure els partits del nostre equip”, ha indicat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!