1 noviembre, 2011

Llorens replica Cunillera afirmant que el programa socialista és un “brindis al sol”El candidat del Partit Popular per Lleida al Congrés en les properes eleccions del 20-N, Josep Ignasi Llorens, ha afirmat avui “que el programa del PSOE es un brindis al sol i que els socialistes poden prometre el que vulguin donar que desprès tampoc ho compleixen”. En aquest sentit, Llorens critica que Rubalcaba “es comprometi ara a crear ocupació immediatament perquè, pel que es veu, porta vuit anys preparant-se per això. Com els hi agrada enganyar als ciutadans”, i ha afegit que Rubalcaba “segueix imparable la seva cursa cap al segon lloc amb l’objectiu de superar la marca d’Almunia amb 125 diputats”.

Llorens contesta d’aquesta manera a les manifestacions fetes per la candidata socialista, Teresa Cunillera, en les que criticava al PP per no detallar el seu programa.

 Finalment, el candidat popular recomana a la candidata socialista que llegeixi atentament el programa del PP que recull totes les iniciatives que han proposat al Congrés i que de manera sistemàtica han estat rebutjades per Govern del PSOE. Llorens recorda que, tal i com ha dit Mariano Rajoy, el programa del PP inclou totes aquelles propostes que es poden complir, com son l’estabilitat pressupostaria, un pla de suport als emprenedors i una rebaixa fiscal, “tot això dirigit a la creació d’ocupació, ja que es la única manera de garantir les pensions, la sanitat i l’educació”.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!