13 diciembre, 2015

Llorens: “Lleida ha de tenir un diputat en el partit que governarà Espanya. Per mi, Catalunya és Lleida”“Jo sóc de Lleida, per mi Catalunya és Lleida i he estat diputat set vegades i ho seré una vuitena perquè els lleidatans no s’equivoquen i saben que la garantia per defensar Lleida és el Partit Popular. Lleida ha de tenir un diputat en el partit que governarà Espanya”. Així ha parlat avui José Ignacio Llorens, candidat al Congrés del Partit Popular a la província de Lleida durant el seu discurs a l’acte central de campanya celebrat aquest matí a Barcelona. Llorens ha estat el primer dels quatre caps de llista catalans del Partit Popular en parlar i ha destacat la ferma aposta que en favor de Lleida han realitzat el govern de Mariano Rajoy i els anteriors executius del Partit Popular: “Les obres són aquí i les nostres promeses arriben amb l’aval de realitats com el Canal Segarra-Garrigues, el Túnel de Vielha, l’estació de l’AVE al centre de la Ciutat i molts d’altres”.

 

Entre els compromisos que José Ignacio Llorens presenta per Lleida figuren els desdoblament de la N-240, l’A-14 Lleida-Val d’Aran o el reconeixement de la Seu Vella com a Patrimoni Mundial. Davant de tot això, ha destacat Llorens, “no n’hi ha res més que els que volen desconnectar però pretenen anar a Madrid a cobrar, una Carme Chacón que ara ens diu que el PSC va cometre un error en governar juntament amb ERC i que no té cap més projecte que fer fora Rajoy o un partit que només parla en castellà i en fa bandera. Doncs bé: nosaltres parlem castellà i català, som de Lleida i les grans infraestructures han arribat a Lleida de la mà del PP i hem  convertit una Espanya que feia fallida el 2011 en el país que més creix de tot Europa ”.

 

Llorens s’ha referit específicament a la situació dels pagesos lleidatans, amb representants dels quals es va reunir fa dos dies, i els retards en els pagaments de la PAC: “La Generalitat no paga i a d’altres CCAA els pagesos ja han cobrat. Nosaltres farem el que calgui per a què rebin allò que és seu perquè volem continuar connectats amb Catalunya i Europa”. El  vot pel Partit Popular és, ha recordat Llorens, “la garantia de que Lleida tindrà un diputat al grup parlamentari del Partit Popular. Jo vull tornar a ser la veu de Lleida al Congrés i encara em queda molt per fer perquè Lleida necessita el Partit Popular. Els lleidatans no em fallaran perquè jo mai fallo als lleidatans. Per mi Catalunya és Lleida”.IMG_1417 IMG_1433 IMG_1442


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!