12 septiembre, 2014

Llorens i Puy visiten les zones afectades per les inundacions del riu Ondara· El diputat al Congrés i el diputat provincial han demanat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre que netegi la llera, que ha quedat molt malmesa per la riuada de principis del mes d’agost

El diputat al Congrés per Lleida, Josep Ignasi Llorens, i el secretari general del PP de Lleida i diputat provincial, Salvador Puy, han visitat les zones afectades per les inundacions del riu Ondara del passat mes d’agost.

VISITA RIBERA ONDARA-2Els dos dirigents del Partit Popular de Lleida han supervisat l’estat de la llera del riu a l’alçada de Sant Antolí, amb l’alcalde de Ribera d’Ondara, Francesc Sabanés, el regidor del PP, Ramon Bonet i la tècnica de Tragsa, Mònica Vidal. La zona es troba actualment en molt mal estat a causa de la riuada.

Llorens i Puy han demanat el president de la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre, Javier De Pedro, una actuació urgent per reparar els desperfectes i netejar la llera, per evitar noves inundacions. Fruit d’aquesta petició, la CHE té previst fer un projecte per condicionar la llera.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!