14 noviembre, 2011

Llorens en un acte de famílies a Bellpuig 

El candidat del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions generals del 20-N, Josep Ignasi Llorens, ha afirmat avui durant un acte amb famílies, que ha reunit a Bellpuig amb 500 persones, que “l’atur socialista i les retallades convergents estan perjudicant greument les famílies lleidatanes”. Llorens ha assegurat que “la millor política per a les famílies és una política econòmica que els permeti arribar a final de mes, que tinguin les millors prestacions socials i una educació de qualitat, que permeti una formació en llibertat i en valors”.

Josep Ignasi Llorens ha manifestat que les famílies desenvolupen una inestimable tasca de cohesió social, “i per a poder fer-ho, han de comptar amb un suport decidit per part del Govern i de les administracions públiques, i això és el que farà Mariano Rajoy”. En aquest sentit, el candidat popular, ha explicat que el PP proposa al seu programa electoral aprovar un pla nacional de suport a les famílies que inclogui mesures per compatibilitzar la vida laboral i familiar, així com un pla contra la pobresa infantil i a favor de la inclusió dels nens.

El candidat del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions generals del 20-N, ha recordat que “prop de 200.000 famílies catalanes  tenen tos els seus membres a l’atur, de les quals 10.000 pertanyen a les comarques de Lleida ” i es per això que ha anunciat que el PP elevarà els mínims familiars en l’IRPF adaptant-los millor a les circumstàncies dels contribuents, especialment en relació a les famílies nombroses. Pel que fa a l’àmbit laboral, Llorens ha explicat que “si els ciutadans ens donen la seva confiança, ampliarem el permís de maternitat, amb un període mínim obligatori, i incentius fiscals a les empreses que creïn escoles bressols als seus centres de treball”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!