28 octubre, 2015

Llorens: “El sector hortofructícola lleidatà ha d’aprofitar l’oportunitat que li facilita la Marca Espanya per introduir els seus productes en l’obertura de nous mercats”LLORENS I GARCÍA TEJERINA AMB DIRECTOR INCAVI-1El diputat per Lleida i president de la Comissió d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del Congrés, Josep Ignasi Llorens, ha acompanyat avui a la ministra d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, Isabel García Tejerina, a la inauguració de Fruit Attraction Fira Internacional del Sector de Fruites i Hortalisses, que se celebra a Madrid aquesta setmana.

Llorens i la ministra han visitat els diversos estands i ha destacat que Fruit Attraction és la primera fira del sector. Així mateix, han visitat l’estand de Catalunya, on han estat rebuts pel director general de l’INCAVI, Jordi Bort. Llorens ha destacat que “el sector hortofructícola lleidatà ha d’aprofitar l’oportunitat que li facilita la Marca Espanya per introduir els seus productes en l’obertura de nous mercats”.

García Tejerina i Llorens han estat acompanyats pel vicesecretari general del PP Javier Arenas, pel portaveu del Grup Parlamentari Popular, Rafael Hernández, i pel president de la Marca Espanya, Jaime Espinosa dels Monteros, entre d’altres personalitats.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!