5 diciembre, 2015

Llorens: “El Partit Popular sempre respon en els moments difícils” 

 

 

051215Llorenscandidatura051215actoVallfogona 051215ComidaVallfogona

 

 

 

El cap de llista al Congrés per Lleida José Ignacio Llorens ha recordat avui a Vallfogona de Balaguer en un dinar míting i tot davant 300 militants i simpatitzants del Partit Popular arribats des de tota la província la capacitat de la formació a la qual pertany per treure Espanya de situacions complicades: “Aquí a Espanya la gent crida sempre el Partit Popular quan el país es troba en una situació complicada. Va succeir l’any 1996 quan Aznar va arribar a la presidència, va succeir el 2004 quan els espanyols vam triar Rajoy i tornarà a succeir ara. La recuperació econòmica tot just s’inicia, però no podem posar-la en risc fent experiments”, ha dit avui Llorens a Vallfogona de Balaguer.

Abans del dinar míting amb Jorge Fernández –qui ha recomanat també els lleidatans que tinguin “molta cura” amb la seva decisió de vot cara el dia 20-D- Llorens ha visitat el mercat setmanal de Balaguer i allà ha recordat que Lleida “és part efectiva” d’aquesta “evident” reactivació de l’economia i ho demostren dades com ara les més de 4.000 persones que han trobat feina a la demarcació des de novembre de l’any passat o el potencial d’una agricultura i una indústria agroalimentària que creixen gràcies a projectes que ja són realitat com el Canal Segarra-Garrigues: “El Segarra-Garrigues és una obra que ha fet possible el govern del Partit Popular i es tracta de la gran eina de creixement per Lleida i els seus pobles i ciutats. L’agricultura és el nostre motor econòmic”. El candidat s’ha referit també als ajuts de la PAC, que suposa a Lleida aproximadament un 30% de la renda agrària: “Per no tenir, els qui ens van precedir no en tenien ni Ministeri d’Agricultura. Nosaltres, el Partit Popular, vam aconseguir reconduir la negociació de la PAC 2014-2020 i per això tenim 47.000 milions d’euros pels nostres pagesos”.

Llorens ha convidat també avui els lleidatans a ”assegurar el seu vot” el dia 20: “Assegurar el vot és votar el Partit Popular. I ho dic perquè només nosaltres garantim que els vots que puguem rebre el dia 20 no serviran per tornar enrere. Triar el Partit Popular és triar la continuïtat de la recuperació econòmica i és triar el futur per tots. El Partit Popular sempre respon en els moments difícils”


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!