18 marzo, 2013

Llorens desmenteix Pelegrí i afirma que els pagesos cobraran les ajudes de la PAC· El president de la Comissió d’Agricultura del Congrés dels Diputats acusa tant al conseller d’Agricultura com a l’alcalde de Mollerussa de voler aprofitar la política per enganyar a la gent, dient que aquelles comunitats autònomes que no compleixin els criteris de dèficit es quedaran sense cobrar del fons de la Política Agrària Comuna

· Llorens fa una crida als pagesos dient estiguin tranquils, “perquè el temps demostrarà qui realment diu la veritat i qui està aprofitant la política per crear catastrofisme i per enganyar a la gent”

La delegació del PP de Lleida que visità la Fira de Sant Josep el dia de la inauguració

La delegació del PP de Lleida que visità la Fira de Sant Josep el dia de la inauguració

El diputat del PP per Lleida i president de la Comissió d’Agricultura del Congrés dels Diputats, Josep Ignasi Llorens, ha desmentit avui al conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, quan en el discurs inaugural de la Fira de Mollerussa ha dit que el Govern de l’Estat havia avisat que els pagesos de les comunitats autònomes que no compleixin els criteris de dèficit es quedarien sense cobrar les ajudes de la Política Agrària Comuna (PAC).

Llorens ha lamentat que en un marc, com és la Fira de Mollerussa, “que creix cada any, el conseller l’hagi aprofitat per llençar un discurs ple de demagògia i d’intencionalitat política, a l’igual que ha fet també l’alcalde de Mollerussa, que és a més diputat al Congrés. Tots dos han dit grans mentides, com per exemple que si no es compleix el dèficit, es retallaran els fons de la PAC que corresponen a Catalunya. Això és absolutament fals, perquè els fons de la PAC, que venen d’Europa, tenen un destí finalista i han d’anar destinats al sector agrari”.

El diputat ha afegit que “el que sí és segur és que ens quedaríem sense fons de la PAC en una Catalunya independent, que és la que defensen els senyors que ara diuen aquestes mentides”.

Llorens ha destacat que, “tal i com va aclarir el ministre d’Agricultura a la comissió que jo presideixo, i a la que hi va assistir el diputat de CiU i alcalde de Mollerussa, els fons de la PAC no es poden tocar, encara que una comunitat autònoma no compleixi els criteris de dèficit”.

“Aquestes mentides que han dit avui el conseller d’Agricultura i l’alcalde de Mollerussa són absolutament inacceptables, i són impròpies d’algú que té responsabilitats parlamentàries i polítiques. Que els pagesos estiguin tranquils, perquè el temps demostrarà qui realment diu la veritat i qui està aprofitant la política per crear catastrofisme i per enganyar a la gent”, ha manifestat Llorens.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!