3 noviembre, 2011

Llorens considera necessari un Pla de Seguretat RuralEl candidat del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions del 20-N, Josep Ignasi Llorens s’ha mostrat avui partidari d’aprovar un Pla de Seguretat Rural que tipifiqui com a delicte tots els robatoris que es registrin en les explotacions agràries. Llorens recorda que actualment tots els robatoris que es produeixen al camp i que no superen els 400 euros són considerats faltes o furts.

En aquest sentit, el candidat popular per Lleida s’ha mostrat sorprès del canvi d’opinió de Duran Lleida en aquest tema, “fins el punt que li dono la benvinguda al club de les propostes sensates” i ha afegit que “ja era hora que en aquesta campanya en fes alguna de sensata”.

 De tota manera, Llorens creu un despropòsit que en aquests moments tots els robatoris de productes agraris que no superin els 2.000 quilograms es consideri com una falta i no com un delicte i ha posat com a exemple que si es contemplés el preu del préssec a 0,20 euros/quilogram, s’haurien de robar 2.000 quilograms per que fos considerat delicte, ja que per sota d’aquesta quantitat quedaria com una simple falta.

Finalment, Josep Ignasi Llorens ha recordat que en la passada legislatura va presentar un Pla de Seguretat Rural que es va aprovar i que, malauradament, no s’ha complert.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!