10 octubre, 2011

Llorens afirma que vol aconseguir el segon diputat per LleidaConsidera que CiU perdudica els catalans amb les retallades i que el PSOE demostra poc respecte per les persones aturades 


El cap de llista del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions del 20-N, Josep Ignasi Llorens ha afirmat avui que aspira a guanyar les eleccions a la província de Lleida i aconseguir dos diputats. En aquest sentit, Llorens ha manifestat que fins fa poc pensaven que era una il•lusió, que era molt difícil, però que ara en un moment de canvi i on els darrers sondejos amplien la diferència entre el PSOE i el PP fa que això sigui possible i ha recordat que el centre-dreta a Lleida ja ho va aconseguir en la època de la UCD.

Llorens, que ha estat acompanyat per la presidenta del partit, Dolors López, i pel secretari general provincial, Salvador Puy, ha fet aquestes declaracions durant la roda de premsa que ha ofert com a cap de llista del PP per Lleida, i en la que també ha indicat que la principal prioritat del Partit Popular serà la creació de llocs de treball mitjançant l’ajuda a les petites i mitjanes empreses i als emprenedors.

En un altre ordre de coses, el candidat popular ha considerat que CIU perjudica als catalans amb les retallades i ha criticat les darreres manifestacions que sobre el PER ha fet el Sr. Duran i Lleida ja que formen part de la deriva nacionalista i identitària convergent i ha remarcat que “jo abans de votar no hauré de demanar perdó a ningú”.

Llorens també ha criticat a la candidata socialista per Lleida i al PSOE ja que “amb les declaracions que fan demostren tenir molt poc respecte per les persones que ells mateixos han enviat a l’atur”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!