25 octubre, 2011

Llorens acusa Cunillera i Duran Lleida de trencar la unitat pel corredor mediterraniEl candidat del PP per Lleida al Congrés en les properes eleccions del 20-N, Josep Ignasi Llorens, ha acusat avui als candidats del PSC i CiU, Teresa Cunillera i Josep Antoni Duran Lleida, respectivament, de trencar la unitat pel Corredor del Mediterrani amb les seves declaracions. Llorens recorda a Cunillera que, segons tots els sondejos, serà el PP el que davant de la UE i en nom del Govern d’Espanya determini les prioritats dels corredors “i pel PP el Corredor del Mediterrani es una prioritat”.

En aquest sentit, el candidat popular fa una crida per a que tots els diputats lleidatans que surtin elegits el 20-N recolzin que Lleida sigui l’enllaç entre el Corredor Central i el del Mediterrani per a la circulació de mercaderies.

En referència a les manifestacions de Duran Lleida, Llorens l’acusa de faltar a la veritat quant diu que si governa el PP no es farà el Corredor del Mediterrani i li recorda que els presidents de les Comunitats Autònomes de Murcia i València, que són del PP, han defensat públicament aquest corredor.

Finalment, Josep Ignasi Llorens ha afirmat que les grans infraestructures que s’han fet a Lleida, han vingut de la ma del PP, com són l’AVE, el Segarra-Garrigues i l’Autovia de Cervera a Igualada, i que les obres pendents a la província de Lleida i que han estat paralitzades pel govern socialista “ho han estat amb el recolzament de CiU, que també ha servit per tirar endavant les retallades salarials i la congelació de les pensions”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!