7 marzo, 2012

Les diputades del PP es reuneixen amb el sindicat de presonsLes diputades del PP per Lleida al Parlament,  Dolors López i Marisa Xandri, han presentat avui una Proposta de Resolució en la que insten al Govern de la Generalitat a internalitzar el servei de càtering de la presó de Ponent per tal que la seva gestió sigui més eficient per a la Generalitat, reduint així de forma substancial el cost d’aquest servei. Les diputades per Lleida al Parlament, Dolors López i Marisa Xandri, s’han reunit avui amb representants del sindicat CSI-F-Presons.

 La diputada Dolors López ha manifestat que “en aquests moments de crisi econòmica i financera on l’estat de les finances públiques travessen moments complicats de tresoreria i finançament, cal reforçar els esforços per optimitzar els limitats recursos públics, així com treballar per una administració eficient i eficaç”.

 López ha recordat que “a Catalunya encara hi ha presons en les què el servei de càtering està gestionat directament per la pròpia presó, com el Centre de la Model de Barcelona, el Centre Penitenciari de Tarragona i el de Girona”. En aquests centres la despesa mitjana en menjar per intern està compresa entre els 3,5 euros i els 5 euros “mentre que en aquells centres on el servei està externalitzat, com es el cas de la presó de Ponent, el cost mitjà ronda els 10 euros”, ha puntualitzat la diputada popular.

 La Presidenta del PP de Lleida i diputada al Parlament Dolors López, ha remarcat que per aquests motius i amb l’objectiu de reduir la despesa pública i poder optimitzar els recursos, el grup del PPC ha presentat aquesta nova Proposta de Resolució en la que insta al nou Govern de la Generalitat a internalitzar el servei de càtering de la presó de Ponent per tal que la seva gestió sigui més eficient per a la Generalitat, reduint així de forma substancial el cost d’aquest servei.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!