30 abril, 2015

La Junta Electoral dóna la raó al PP de Tàrrega en la seva denúncia contra la difusió de propaganda electoralista per part de l’alcaldessa· Requereix a Rosa Perelló i al partit Convergència i Unió (CiU), que s’abstinguin de difondre els fulletons objecte de denúncia, “donat que van signats per la Sra. Perelló, figurant, juntament amb el seu nom, el càrrec ‘d’alcaldessa de Tàrrega”

JOAN PUJAL-TÀRREGALa Junta Electoral de Zona de Cervera ha donat la raó al Partit Popular en la seva denúncia contra l’alcaldessa de Tàrrega, Rosa Perelló, per difondre fulletons de propaganda amb el lema “La nostra feina, el futur de Tàrrega”, amb el seu nom i com a “alcaldessa de Tàrrega”. Aquests fulletons informaven sobre les obres i inversions executades pel consistori targarí durant aquesta legislatura.

La resolució de la Junta Electoral requereix, en la seva acta emesa aquesta tarda, “a la Sra. Rosa Perelló i al partit Convergència i Unió (CiU), que s’abstinguin de difondre els fulletons objecte de denúncia, donat que van signats per la Sra. Perelló, figurant, juntament amb el seu nom, el càrrec ‘d’alcaldessa de Tàrrega’, induint a confusió en el sentit de fer pensar que es tracta d’una campanya promoguda des de l’Ajuntament, el que resulta prohibit expressament en el número 1º de l’article 50 de la LOREG”.

El candidat del PP a l’alcaldia de Tàrrega, Joan Pujal, ha manifestat la seva satisfacció per la resolució de la Junta Electoral de Zona de Cervera, indicant que “significa un toc d’atenció a l’estil de la senyora Perelló i de la formació de Convergència i Unió”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!