6 junio, 2011

la iputada Dolors López afirma que “l’IES de Cappont o la Tàrrega-Alfarràs son mandats del Parlament. No hi ha voluntat política”La diputada Dolors López afirma ” el IES de Cappont o la Tàrrega-Alfarrás son mandatos del Parlament. No hay voluntad política”.La diputada de Lleida al Parlament de Catalunya, Dolors López, ha criticat el projecte de pressupostos del nou Govern català i que a Lleida preveu una inversió de 268 milions, un 25% menor que l’anterior.

López ha criticat que el nou Govern de CIU no compleix el seus compromisos y ha afirmat que “l’agrari es el sector més perjudicat”.

Dolors López ha manifestat queactualment no hi ha voluntat política ja que “només per posar un exemple l’IES de Cappont o la Tàrrega-Alfarràs son mandats del Parlament”.La diputada de Lleida en el Parlamento de Cataluña, Dolors López, ha criticado el proyecto de presupuestos del nuevo gobierno catalán  y que en Lleida prevé una inversión de 268 millones, un 25% menor.

López ha criticado que el nuevo Gobierno de CIU no cumple el suyos compromisos y ha afirmado que “el agrario se el sector más perjudicado”.

Dolors López ha manifestado que actualmente no hay voluntad política puesto que “sólo para poner un ejemplo el IES de Cappont o la Tàrrega-Alfarràs sueño mandatos del Parlamento”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!