24 octubre, 2013

La Diputació consensua la moció del PP que demana els estudis de Veterinària per a la Universitat de Lleida per a l’any 2014· El diputat provincial, Salvador Puy, considera que la societat lleidatana no pot esperar més a impartir aquesta titulació, perquè és vital per que les comarques de Lleida segueixin sent un referent en el sector ramader

Els diputats provincials Salvador Puy i Jaume Izcara

Els diputats provincials Salvador Puy i Jaume Izcara

La Diputació de Lleida ha consensuat la moció presentada pl grup del PP, que demana a la Generalitat la concessió dels estudis propis de Veterinària a la Universitat de Lleida (UdL), a partir del pròxim curs 2014-2015, després del reiterat incompliment, per part de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), del conveni signat entre les dues universitats l’any 2008, que contemplava impartir, de forma conjunta, els estudis de Veterinària.

El portaveu del PP a la Diputació, Salvador Puy, considera que la societat lleidatana no pot esperar més a disposar d’aquests estudis, “perquè Lleida és líder en el sector ramader. I perquè ho continuï sent, cal que Lleida formi veterinaris per seguir sent un referent”.

Salvador Puy creu necessari que la UdL ofereixi aquests estudis, sense esperar més, concretament a partir del pròxim curs. En aquest sentit, recorda que el secretari d’Universitats, Antoni Castellà, va manifestar en el darrer acte d’inauguració del curs de la UdL que la Generalitat promourà la creació d’una titulació pròpia de Veterinària a la UdL, en cas que la UAB segueixi incomplint el conveni.

També ha recordat que la UAB ha fet cas omís també a l’acord unànime del Parlament de Catalunya a la proposta que va presentar el grup del Partit Popular, que l’instava a complir el conveni signat al 2008 amb la Universitat de Lleida.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!