19 noviembre, 2013

La catedral de la Seu d’Urgell rebrà 780.000 € del Ministeri de Cultura per a la seva restauració  • La Vicepresidenta Tercera del Congrés dels Diputats ha visitat aquest matí la comarca de l’Alt Urgell i s’ha reunit amb el Bisbe de la Seu d’Urgell
  • Montserrat: “És una bona notícia que el govern del Partit Popular destini aquests diners a restaurar aquest meravellós monument que és la catedral de la Seu d’Urgell”
Dolors Montserrat amb Dolors López, el bisbe de la Seu d'Urgell i Jaume Izcara

Dolors Montserrat amb Dolors López, el bisbe de la Seu d’Urgell i Jaume Izcara

La Vicepresidenta Tercera del Congrés dels diputats ha visitat avui la comarca de l’Alt Urgell, en concret les poblacions lleidatanes d’ Organyà, la Seu d’Urgell i Bassella.

Montserrat s’ha reunit amb el bisbe de la Seu d’Urgell i copríncep d’Andorra, Joan Enric Vives, amb qui ha tingut l’oportunitat de parlar sobre la inversió anunciada per part del Ministeri de Cultura per a la restauració de la catedral de la Seu. La diputada s’ha mostrat molt satisfeta davant aquesta partida inclosa en els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2014 i ha afegit que “és una bona notícia que el govern del Partit Popular destini aquests diners a restaurar aquest meravellós monument que és la catedral de la Seu d’Urgell”.

En concret, els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2014 preveuen la inversió de 780.000 € pel projecte de restauració de la Catedral de la Seu d’Urgell entre 2014 i 2017.

La Vicepresidenta Tercera del Congrés s’ha reunit també amb els regidors de Bassella, a qui ha comunicat que la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha donat ordre d’inici de les obres per completar la xarxa pels recs al terme municipal d’Oliana, com a actuació integrada en la restitució territorial del pantà de Rialb. L’actuació permetrà posar en marxa els primers regs de compensació. S’hi ha destinat 1.500.000 €.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!