10 noviembre, 2013

Josep Ignasi Llorens: “No veig socialistes per enlloc. Sembla que estiguin amagats esborrant les petjades del seu passat”· El diputat al Congrés per Lleida afirma que estan massa preocupats canviant els logotips del seu partit i les pancartes

FIRA PERDIU-2El diputat i president de la Comissión d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del Congrés dels Diputats, Josep Ignasi Llorens, ha manifestat avui estar “molt preocupat” perquè “no veig socialistes per enlloc. Sembla que estiguin amagats esborrant les petjades del seu passat. Estan massa preocupats canviant els logotips del seu partit”, en referència al canvi d’imatge dl seu logotip que s’ha pogut veure en la darrera Conferència Política del PSOE.
Llorens, que ha visitat la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià, ha manifestat que “avui m’he trobat amb polítics dels principals partits, però no he vist cap socialista, no es passegen pel territori, sembla que estiguin tancats canviant els seus logotips i pancartes per esborra tot rastre del seu passat”.

El diputat del PP per Lleida ha visitat avui la Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià, de la que ha destacat la seva importància en el seu àmbit, “cada vegada té més rellevància i ja és un referent per al territori”.

Llorens ha estat acompanyat del secretari general del PP de Lleida i diputat provincial, Salvador Puy; del coordinador del grup del PP a la Diputació, Joel Rey, i de membres de Noves Generacions de Lleida.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!