30 noviembre, 2015

Josep Ignasi Llorens: “Els problemes de Lleida els soluciona el Partit Popular i ho vam veure en el cas de l’Acadèmia de Talarn” 

 

301115 Llorens y Ana Cava Tremp

 

 

 

 

 

 

“Avui l’Acadèmia de suboficials de Talarn continua igual de viva que sempre, però cal recordar que Carme Chacón, en canviar quan era ministra el Pla d’Estudis del centre, va fer perillar la seva continuïtat. Sortosament, el Partit Popular sempre està per solucionar els problemes de Lleida i en el cas de Talarn ho vam tornar a fer. I això, en moments com aquest, no s’ha d’oblidar”. Així ho ha indicat avui José Ignacio Llorens, cap de llista del Partit Popular al Congrés per Lleida durant la visita que ha realitzat a la capital del Pallars Jussà. L’Acadèmia de Suboficials, ha destacat avui Llorens, “És un motor econòmic pel Pirineu i, el que és més important encara, és una realitat que vertebra l’Estat a tot Catalunya i al Pallars en concret que es va posar en perill per una actuació irresponsable i que, si avui funciona, és gràcies a les gestions realitzades per nosaltres tal com va reconèixer el propi ministre Morenés. La senyora Chacón va articular un Pla d’Estudis pels suboficials que els feia estar aquí només quatre mesos, però vam fer les gestions per a solucionar el problema que s’havia creat”.

José Ignacio Llorens ha visitat aquest matí el mercat setmanal de Tremp juntament amb la número 3 per Lleida al Senat i presidenta comarcal del partit al Pallars Jussà Ana Cava i ha departit amb veïns, pagesos, comerciants, pensionistes i autònoms de la localitat. La rebuda, ha destacat Llorens “ha estat estupenda i evidencia que la gent de Pallars sintonitza amb el nostre missatge d’estabilitat, seguretat i serietat. La gent no vol aventures, sap que som el partit que ha evitat la intervenció de l’economia i és conscient de la feina que s’ha desenvolupat durant els darrers quatre anys. A Lleida, n’hi ha un 25% menys d’atur juvenil que fa dos anys i les pensions s’han apujat prop de 100 euros com a mitjana en els darrers quatre anys i s’estan iniciant obres com la de la millora de la travessia de Gerri de la Sal”. El cap de llista popular al Congrés s’ha referit especialment a la difícil situació a la qual es troben els pagesos catalans per culpa de la desídia que la Generalitat està demostrant amb la gestió dels diners de la PAC: “A d’altres autonomies els pagesos ja estan rebent allò que és seu i aquí encara no. Els diners ja estan aquí, són al FEGA i si els pagesos no els tenen ja és perquè la Generalitat encara no ha connectat els seus sistemes informàtics amb els de l’Estat. Els recursos ja han arribat des de Bruseles. Em pregunto si el que succeeix és que la Generalitat ja ha desconnectat del tot com ha fet en el cas de les farmàcies. És evident que prendrem mesures per a garantir que els pagesos i els ramaders cobren allò que els hi correspon”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!