6 octubre, 2011

JOSEP IGNASI LLORENS, CANDIDATO DEL PP POR LLEIDA AL CONGRESO 

 

El Comitè Electoral Provincial del PP, ha proposat avui, per unanimitat, al Comitè Electoral Nacional del PP, nomenar a Josep Ignasi Llorens com a cap de llista de la candidatura que el PP de Lleida presentarà a les properes eleccions al Congrés dels Diputats que es celebraran el 20-N.

 

 

 

LLORENS CONSIDERA “DRAMÀTIC” L’AUGMENT DE L’ATUR

 

El candidat del PP per Lleida al Congrés, Josep Ignasi Llorens, qualifica de “dramàtic” l’augment de l’atur i afirma que es la pitjor dada en un mes de setembre de tota la història.

 

Llorens critica a la candidata socialista, Tere Cunillera, per dir que si el govern sortint de les eleccions generals es de dretes anirà en contra dels treballadors, unes declaracions que segons Llorens “demostren el poc respecte que els socialistes tenen pels 5 milions de treballadors que han enviat a l’atur”, i afegeix que “quan els socialistes diuen que van a favor dels treballadors significa enviar-los a l’atur”.

 

Finalment, Josep Ignasi Llorens també considera desafortunades les declaracions de la candidata del PSC-PSOE quan afirma que els socialistes són la garantia pels que ho estan passant malament i insta a Cunillera a que els hi digui a la cara als 30.000 lleidatans que s’han quedat sense feina.

 

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!