4 diciembre, 2015

José Ignacio Llorens: “Un de cada dos nous llocs de feina a la zona Euro es generen ara aquí”Les reformes impulsades pel Govern de Mariano Rajoy han donat els seus fruits i el més palpable de tots ells és la velocitat de creuer que ha agafat l’economia espanyola. Actualment, i un cop superat el “desgavell econòmic” en el qual van deixar el país els darrers governs socialistes, Espanya creix per sobre del 3% anual i genera un de cada dos nous llocs de feina que es creen a la Zona Euro. Tot aquest patrimoni comú, considera el cap de llista al Congrés del Partit Popular a Lleida, no es pot posar en perill “amb experiments” que, adverteix el candidat, “no necessiten ni Lleida, ni Catalunya, ni Espanya”. Així ho ha indicat avui Llorens al barri de Cappont, on el Partit Popular ha instal·lat aquest matí una carpa informativa tot i el fred matinal.

 

Avui divendres, el Partit Popular ha afrontat el primer dia de campanya a Lleida amb la citada carpa a Cappont i dos més ubicades a Ricard Viñes i Plaça Sant Joan. Per Llorens, no n’hi ha millor eslògan que les realitats tangibles que demostren la millora de l’economia espanyola en general i lleidatana en particular: “N’hi ha una dada que per mi és definitiva: en dotze mesos, això vol dir des del novembre de 2014 fins ara, més de quatre mil lleidatans han trobat feina i ara cotitzen a la Seguretat Social. Si això li sumem que l’atur juvenil ha baixat a la província un 25% en dos anys i que en els darrers quatre anys la pensió tipus ha pujat quasi 100 euros a Lleida, està clar que el govern de Mariano Rajoy ha donat la volta a la situació. L’any 2011, un de cada dos nous aturats a la Zona Euro residia a Espanya. Ara, una de cada dos persones que troben una nova feina a la Zona Euro viu aquí. Hem capgirat la crisi i ara tornem a ser el que mai havíem d’haver deixat de ser”, indica el candidat. Cara al dia 20, explica Llorens, “els lleidatans han d’assegurar el seu vot i això significa votar al Partit Popular”.

 

La recuperació econòmica permetrà, destaca José Ignacio Llorens, abordar un seguit d’infraestructures que l’economia lleidatana necessita i que fins ara no s’havien iniciat. El nou cicle econòmic fa viables, repassa Llorens, “l’autovia A-14 Lleida-Val d’Aran, l’autovia Lleida-Saragossa, les modernitzacions de regs pendents i el desdoblament de la N-240”. Aquesta darrera obra, assenyala el candidat, “és el nostre primer compromís i ja té partida als Pressupostos. Mentre d’altres no poden posar a sobre taula res més que marques, sigles, colors o somnis irrealitzables que ens porten a un carreró sense sortida, nosaltres parlem de realitats tangibles i compromisos concrets que expliquen com hem millorat la vida de la gent de Lleida la continuarem millorant més encara”. Demà, José Ignacio Llorens farà campanya al Mercat de Balaguer i oferirà un dinar míting juntament amb el ministre i cap de llista per Barcelona Jorge Fernández a la Torre Carbona de Vallfogona de Balaguer. L’acte estarà obert als mitjans de comunicació.

 

041215carpa Ricard Viñes


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!