6 octubre, 2011

Jordi Cornet y Josep Ignasi Llorens visitan la Casa de Galicia para fomentar la participación en las próximas elecciones generalesEl secretari general del Partit Popular de Catalunya (PPC), Jordi Cornet, i el candidat al Congrés de Diputats per la circumscripció de Lleida, Ignacio Llorens, han visitat aquest dilluns al vespre la Casa de Galicia, una de les associacions més representatives de la comunitat espanyola a Andorra. La trobada s’ha fet en el marc de la visita que els dos polítics del PPC fan al Principat i en la qual tenen com a objectiu explicar la nova normativa en relació al vot exterior de cara als comicis del 20 de novembre.

El PP alerta als residents espanyols que han de sol·licitar el vot i que tenen fins al 10 d’octubre per consultar el cens

El secretari general del Partit Popular a Catalunya, Jordi Cornet, amb el diputat i cap de llista per Lleida, Ignasi Llorens, han visitat aquest dimarts Andorra i, juntament amb el president de l’Associació d’Amics Populars d’Andorra, Juan Antonio del Pino, han volgut explicar els passos que han de seguir els residents espanyols per votar a les pròximes eleccions generals espanyoles del 20 de novembre, tenint en compte que el sistema ha canviat i requereix diversos tràmits amb una certa antelació a la data dels comicis.

D’altra banda, tant Cornet com Llorens han indicat que es tracta d’unes eleccions molt importants per Espanya però també per Andorra, ja que si l’estat espanyol va malament, el Principat també pateix una reducció de visitants i del consum. En aquest sentit, el secretari general del PPC ha assegurat que si la seva formació governa, d’aquí a un màxim de dos anys ‘es tornarà a parlar del miracle espanyol, que està molt lligat amb el miracle andorrà’.??De la seva banda, Ignasi Llorens, ha aprofitat per lamentar que durant el mandat del Partit Popular, la reforma de la N-145 ‘ja estava dins les nostres prioritats i després de vuit anys està igual’. A més, si guanyen les eleccions, Llorens també s’ha compromès a impulsar la signatura d’un convenir per evitar la doble imposició amb Andorra, quan es normalitzi la situació fiscal del país. Un altre dels compromisos que han fet des del PP és la modificació de la llei per facilitar el vot dels residents a l’estranger.

 


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!