13 octubre, 2015

Joan Vilella insta la Paeria a instal·lar una càmera de videovigilància a l’ascensor de la SerretaEstat en què es troba la porta de l'ascensor

Estat en què es troba la porta de l’ascensor

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, ha instat avui a la Paeria a que instal·li una càmera de videovigilància a l’ascensor de la Serreta de l’Escorxador, “per evitar els permanents actes vandàlics que pateix i que darrerament han provocat que hagi estat fora de servei més de quinze dies”.

El portaveu popular ha indicat que també és necessari que es procedeixi a una neteja diària d’aquest ascensor “ja que, pràcticament, tots els dies presenta un estat lamentable de deixadesa i brutícia  que provoca les queixes dels usuaris”.

Joan Vilella considera que l’ascensor de la Serreta és un equipament positiu que comunica la plaça de l’Escorxador amb la prolongació del carrer Dr. Combelles i indica que diàriament es utilitzat per centenars de persones “que mereixen poder gaudir d’aquest ascensor amb unes condicions dignes de salubritat i higiene”.

Finalment, Vilella ha dit que des del Grup Municipal del PP presentaran una Proposta de Resolució a la Comissió de Polítiques de Gestió, Promoció de la Ciutat i Sostenibilitat perquè la Paeria procedeixi a netejar diàriament aquest ascensor i hi instal·li una càmera de videovigilància per evitar els actes vandàlics que pateix en l’actualitat.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!