8 abril, 2013

Joan Vilella insta a la dissolució de l’Empresa Municipal d’Urbanisme de LleidaEl regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha criticat “el desorbitat” increment del deute de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) que en un any ha augmentat en 2,1 milions d’euros, passant de 74,4 milions d’euros l’any 2011 a 76,5 l’any passat.

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Lleida, Joan Vilella

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella

Vilella ha explicat que el deute a llarg termini de l’EMU s’ha incrementat en 3 milions d’euros en tan sols un any i ha remarcat que aquests 76,5 milions d’euros de deute acumulat a llarg i curt termini “fan que l’EMU sigui una autèntica ruïna per l’Ajuntament de Lleida”.

En aquest sentit, el portaveu popular ha qüestionat la conveniència de mantenir una empresa deficitària i ha afegit que “amb unes pèrdues i uns deutes milionaris el millor que es podria fer es dissoldre l’EMU”.

Joan Vilella ha denunciat que l’EMU es troba en una situació crítica i amb unes pèrdues que l’any passat van superar els 493.000 euros, 277.000 més que l’any 2011, i ha lamentat que, davant d’aquesta dramàtica situació econòmica, sigui el propi Ajuntament de Lleida un dels principals morosos que té l’EMU, amb un deute de 5,2 milions d’euros.

El regidor i portaveu popular insta a posar fi a aquesta sagnia per les butxaques dels lleidatans, “que són, en definitiva, els principals perjudicats per la mala gestió que des del govern municipal es fa tant de l’EMU com del propi Ajuntament de Lleida”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!