21 noviembre, 2013

Joan Vilella denuncia que el pressupost de l’Empresa Municipal d’Urbanisme de Lleida és un brindis al SolEl portaveu del PP a l'Ajuntament de Lleida, Joan Vilella

El portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella

El regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha afirmat avui que el pressupost de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) és “irreal i un brindis al Sol” i ha afegit que “aquesta Empresa Municipal tan sols serveix per maquillar i encobrir el deute de la Paeria”.

El regidor popular ha fet aquestes declaracions després de conèixer la proposta de pressupost de l’EMU per l’any 2014 i ha qüestionat la necessitat de mantenir una empresa “que en els dos últims anys ha perdut més d’1,1 milions d’euros”.

Vilella ha manifestat que aquesta “sagnia econòmica” no es pot mantenir per més temps i denuncia que els comptes de l’EMU “estan inflats ja que preveuen uns ingressos ficticis per equilibrar les despeses”. Així, ha explicat que la partida d’ingressos està sobredimensionada amb l’objectiu d’equilibrar els comptes i com a exemple ha destacat la previsió de venda de terrenys. En aquest sentit, ha dit que estava previst per aquest any vendre finques per valor de 3 milions d’euros i la realitat és que no se n’ha venut cap “i per tant els ingressos han estat zero euros”, i ha afegit que, a més, la xifra de negoci es desploma dels 7,5 milions d’euros previstos a únicament 480.000 euros.

El regidor popular ha criticat també el desmesurat deute de l’Empresa Municipal d’Urbanisme que s’eleva a 72 milions d’euros i lamenta que, malgrat aquest elevat endeutament, l’EMU no és capaç de donar una solució a les més de 2.000 persones que han sol·licitat un habitatge de protecció oficial, “amb la qual cosa es posa en evidència que l’EMU no compleix els objectius pels quals va ser creada que són la planificació, la promoció i la construcció d’habitatges i únicament serveix per encobrir l’elevat deute que acumula la Paeria i que supera els 220 milions d’euros”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!