23 octubre, 2014

Joan Vilella denuncia que el carril bici de la Rambla d’Aragó és un nyapGRUP PP- FOTO QUE DEMOSTRA EL NYAP D'AQUEST CARRIL BICIEl regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, afirma que el carril bici que s’ha habilitat a la Rambla d’Aragó “és un nyap” i ha denunciat que “és un perill real tant pels ciclistes com pels vianants”.

Vilella ha manifestat que han rebut queixes tant per part de l’Associació de Veïns del barri de la Universitat com dels pares dels alumnes dels Col·legi de Santa Anna, i en aquest sentit ha puntualitzat que des del Grup Municipal del Partit Popular es presentarà una iniciativa per instar a la Paeria a que procedeixi amb urgència a la reordenació i millora d’aquest tram de carril bici, “ja que més que una solució és un problema i pot provocar accidents”.

El regidor i portaveu popular ha dit que el govern municipal “ja fa temps que ha perdut l’esma” i ha criticat que des de la Paeria “tan sols es fan obres de cara a la galeria i sense cap criteri raonable”.

Joan Vilella considera que per habilitar aquesta mena de carril bici, “pel bé dels ciclistes i dels vianants val més que no se’n habiliti cap altre”.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!