12 diciembre, 2012

Joan Vilella denuncia “insalubritat i incivisme” als Blocs Ramiro Ledesma de la MariolaEls regidors Joan Vilella, Gemma Batalla i Pau Pintor van revisar les deficiències als Bolcs Ramiro LedesmaEl grup del PP a l’Ajuntament de Lleida ha denunciat avui “el lamentable estat de degradació” que pateixen les diferents escales i accessos dels blocs Ramiro Ledesma, al barri dela Mariola.

El regidor i portaveu del PP, Joan Vilella, que a requeriment dels veïns ha visitat aquesta zona acompanyat pels regidors Gemma Batalla i Pau Pintó, ha qualificat de “vergonyós” l’estat que presenten aquests blocs del barri dela Mariola, “on la presència de rates, escarabats i brutícia són evidents” i ha afegit que “la manca de llum que hi ha entre escala i escala fa que els veïns que hi viuen no se sentin segurs”.

Vilella ha manifestat que els veïns i comerciants d’aquesta zona estan molt molestos i se senten abandonats perla Paeria, “perquè malgrat les reiterades queixes denunciant aquesta situació, en cap moment se’ls hi ha fet cas”.

El regidor i portaveu popular ha criticat que aquesta situació ja fa temps que dura i ha indicat que plantejaran aquest problema ala Comissiód’Urbanisme perquè s’atenguin les reclamacions dels veïns i es busqui una solució a aquesta manca de llum i de salubritat, i a l’incivisme que pateixen els veïns que viuen en aquets blocs, “ja que amb l’actual estat de deteriorament que presenten, els veïns no poden viure segurs ni tranquils de cap manera”.

Finalment, Joan Vilella també afirma que es necessari incrementar els punts de llum en aquesta zona del barri dela Mariola.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!