9 diciembre, 2013

Joan Vilella afirma que el pressupost de la Paeria castiga i perjudica a les famílies de LleidaEl regidor i portaveu del PP a l’Ajuntament de Lleida, Joan Vilella, ha qualificat de “rutinaris i poc imaginatius” els pressupostos de la Paeria per l’any que ve i ha afirmat que “són uns comptes que castiguen i perjudiquen greument a les famílies de Lleida per la gran càrrega impositiva que representen”.

Vilella ha dit que Lleida, malgrat algunes bonificacions puntuals, continuarà sent la capital de província d’Espanya amb l’Impost de Bens Immobles (IBI) més car i ha criticat que el govern de la Paeria “faci cas omís de la moderació fiscal que reclamen els ciutadans, comerciants i empresaris”.

Pel que fa a les inversions, el regidor i portaveu del PP ha manifestat que aquests són uns pressupostos fets per no complir-los, ja que, malgrat que contemplin unes inversions per valor de 8,1 milions d’euros, “la majoria de les obres no s’acaben executant i els milions serveixen per presentar un superàvit irreal”.

En quant al pagament a proveïdors, Vilella considera excessiu que el Govern Municipal presenti com un èxit el fet que les factures es pagaran en un termini de 90 dies, “quant en realitat té, per llei l’obligació de fer-ho a 30 dies”.

Finalment, Joan Vilella ha lamentat que l’Ajuntament de Lleida destini més de 5,5 milions d’euros per mantenir l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU) i la Llotja.


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!