17 enero, 2014

Joan Pujal votarà en contra de pujar l’IBI un 27% per aquest any 2014El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal

El regidor del PP de Tàrrega, Joan Pujal, ha anunciat avui que votarà en contra d’augmentar l’IBI un 27% en aquest any 2014, perquè considera que l’equip de govern aplica uns augments abusius en la contribució.

 “Mentre el Govern de Madrid baixa el valor cadastral el 27%, l’Ajuntament de Tàrrega augmenta el coeficient del 0,570 fins a 0,615, per així poder ingressar el mateix o més diners”, afirma Pujal, que creu que si es baixessin els valors “tendiríem a pagar menys”.

 Cal recordar que el Partit Popular va presentar una moció al ple  per reduir el valor cadastral per part del Govern central, i es va aprovar per unanimitat.

 També cal recordar que l’equip de govern ha pujat en només tres anys un 16,3% l’aigua, i la taxa del clavegueram un 59 per cent, i en aquest any l’aigua ha augmentat un 6,6% i la taxa de clavegueram un 24%.

A més, el regidor popular denuncia que el passat any 2013 l’equip de govern va crear noves taxes, com la del cementiri i la de guals, a més de fer pagar als jubilats per utilitzar el servei de bus urbà, que abans el tenien gratis.

Joan Pujal ha denunciat l’abús de l’equip de govern a l’hora d’aplicar els augments de les taxes i els impostos de l’Ajuntament de Tàrrega, “ja que moltes famílies no podem arribar a final de mes i els sous cada vegada són més baixos. Per aquesta raó el Partit Popular votarà en contra d’apujar l’IBI”, ha manifestat Joan Pujal.

Les ordenances fiscals quedaran aprovades, amb tota seguretat, en el ple d’aquest dilluns dia 20 de gener,  amb els vots de les formacions que formen l’equip de Govern (CIU, Reagrupament i Solidaritat Catalana per la Independència).


Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!